Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Johner/Caiaiimage Foto: Johner/Caiaiimage

Så arbetar vi

Vi är en kunskapsintensiv myndighet som tillsammans med kompetenta medarbetare är under ständig utveckling.

Våra medarbetare är fundamentet i organisationen och den viktigaste tillgången vi har. Som anställd hos oss har du en speciell roll och arbetar i medborgarnas tjänst.

Vår ambition är att vara en attraktiv, modern och bra arbetsplats med en tydlig arbetsgivarpolitik. För oss är det viktigt med resultat men också med trivsel och arbetsglädje. I vår medarbetarpolicy beskriver vi vad vi tycker kännetecknar en bra arbetsplats och hur vi ska förhålla oss i olika arbetsmiljöfrågor.

Som vägledning i det dagliga arbetet har vi vår Värdegrund och Kompass. Kompassen hjälper oss att hålla rätt kurs mot våra mål.

Kvalitetsarbete och miljöfrågor ligger oss varmt om hjärtat. För oss är det viktigt att fortsätta utvecklas, som individer och som en modern förvaltningsmyndighet. Därför har vi valt att certifiera vårt ledningssystem enligt standardena ISO 9001 (kvalitet) och ISO 14001 (miljö).

Vi har en lång tradition av att arbeta med och driva på utvecklingen av standarder och normer. Genom att delta aktivt i olika standardiseringskommittéer och samverka med andra organisationer, bidrar vi till att utveckla morgondagens fält- och laboratoriemetoder.

Senast uppdaterad/granskad: 2024-07-04
Hjälpte informationen dig?