Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Spindelnät bland växtstrån. Foto: Helena Branzén, SGI

Om webbplatsen

Vi vill att du i så stor utsträckning som möjligt ska kunna ta del av vår kunskap och lösa dina uppgifter direkt på webbplatsen. Din upplevelse är viktig för oss. Berätta gärna vad du tycker.

Vi strävar efter att göra vår webbplats så tillgänglig och användbar som möjligt för dig som besöker oss. I vårt arbete hämtar vi stöd från E-delegationens webbriktlinjer och vi har anpassat vår webbplats enligt den rekommenderade nivån för tillgänglighet (WCAG, nivå AA).

Utgångspunkt i vårt arbete är att inget är så bra att det inte kan bli bättre. Därför tar vi gärna emot dina synpunkter på innehållet och funktionerna på webbplatsen för att fortsätta utvecklingsarbetet. Längst ner på varje sida finns en funktion för att lämna synpunkter.

Anpassad för mobila enheter

Webbplatsen fungerar lika bra att besöka från mobila enheter som från en dator. Funktioner och det mesta av innehållet är anpassat för olika skärmstorlekar.

Kakor

Webbplatsen använder kakor. Läs mer om kakor, vad det är och vad du kan göra om du inte samtycker till användningen av kakor.

Behandling av personuppgifter

I kontakten med oss är det ibland nödvändigt att du lämnar personuppgifter om dig. Vi registrerar och använder dessa endast för eget bruk. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter.

Senast uppdaterad/granskad: 2024-07-04 Innehållsansvarig är Webbredaktören
Hjälpte informationen dig?