Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Publicerat

I vår rapportserie SGI Vägledning ger vi en samlad syn från vår forskning och utveckling. Vår forskning publicerar vi även i uppdragsrapporter, vetenskapliga tidskrifter och genom bidrag till internationella och nationella konferenser.

I våra rapportserier

Du kan fritt söka och ladda ner våra rapporter i DiVA (Digitala vetenskapliga arkivet). Där hittar du vår nuvarande rapportserie, SGI Vägledning, uppdragsrapporter, tidskrifts- och konferensartiklar där SGI-medarbetare medverkat samt våra äldre rapportserier: Publikation, Information, Rapport, Varia, Proceedings, Särtryck och Preliminära rapporter och Meddelanden.

Vi har också ett av världens mest kompletta bibliotek inom geoteknik och miljögeoteknik. I databasen SGI-Line kan du fritt söka bland referenser till nationell och internationell litteratur. SGI-Line uppdateras från och med 2019 endast med SGI:s egna publikationer och artiklar, som du även hittar i DiVA.

I samverkan med andra

Vi ger dessutom ut rapporter i samverkan med andra organisationer. Exempel på samverkan med andra är forsknings- och utvecklingsarbetet inom Skredkommissionen och Svensk Djupstabilisering.

 

 
 
 
 
 
Senast uppdaterad/granskad: 2024-03-07
Hjälpte informationen dig?