Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Programmet CONRAD blir kostnadsfritt

28 juni 2021, 14:27

Programmet CONRAD används för redovisning och utvärdering av resultat från CPT-sonderingar och har varit i bruk i över 20 år. SGI har beslutat att göra programmet i nuvarande version fritt.

SGI har inte några möjligheter i närtid att vidareutveckla programmet. Vi ser däremot möjligheter i att branschen gör det till en gemensam sak för framtida vidareutveckling.

Beslutet innebär att den årliga kostnaden tas bort. I och med detta så upphör även vår IT Support. Programanvändare kan behöva installera om programmet. Teknisk support för programmet fortsätter vara tillgänglig  till årsskiftet 2021-2022.

Läs mer på sidan CONRAD.

Även programmet Edison blir kostnadsfritt. Edison är ett datorprogram som utvecklats av oss och som fyller ett tomrum mellan utförandet i fält och uppritningen på kontoret. Programmet gör det möjligt att redan i fält granska, redigera och kvalitetssäkra borresultat. Läs mer på sidan Edison.

Senast uppdaterad/granskad: 2021-06-28
Hjälpte informationen dig?