Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Så söker du medel från Tuffo

Här kan du läsa mer om vem som kan söka medel och hur processen går till.

Vem kan söka?
Huvudsökande ska ha doktorsexamen och vara anställd på minst 20 % hos bidragsförvaltaren som kan vara ett svenskt universitet, högskola eller en offentlig icke vinstdrivande forskningsorganisation där forskaren utför den avsedda forskningen. Även de som har ett pågående Tuffo-projekt kan söka bidrag för nya projekt. Huvudsökande kan skicka in flera idéskisser i Steg 1, men endast en kan gå vidare till Steg 2.

Hur söker du medel?
I dokumentet ”Anvisning för ansökan” kan du läsa mer om hur ansökningsprocessen går till samt om vilka regler som gäller för utlysningen. Där finns också information om hur utvärderingen går till och vilka kriterier som bedöms. Länkar till mallar för ansökan steg 1 finns till höger på denna sida liksom dokument med anvisningar för ansökan. Flera av dokumenten finns också tillgängliga på engelska och du kan som sökande kan i dessa fall använda den språkversion du föredrar. Slutredovisningen av avslutade Tuffo-projekt måste göras på svenska.

Tidigt avslag
Tuffos kansli avvisar ansökningar som uppenbart ligger utanför Tuffos eller utlysningens ramar, är ofullständiga eller inte har följt anvisningarna för ansökan, eller om ansökan har inkommit efter angivet datum och klockslag.

Senast uppdaterad/granskad: 2020-04-16
Hjälpte informationen dig?