Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

2021 års utlysning

Nu är Tuffos utlysning 2021 öppen. I år går det att söka ett större belopp (upp till 750 000 kr) för förstudier omfattande exempelvis en avgränsad laboratorie- eller fältstudie. När det gäller fullskalestudier efterlyser vi innovativa åtgärdslösningar inom Förorenade områden som ligger nära praktisk tillämpning, till exempel pilot- eller demonstrationsprojekt.

Utlysningen sker inom ramen för SGI:s teknik- och utvecklingsprogram Tuffo. Steg 1 av årets utlysning av medel för teknikutveckling och forskning inom förorenade områden öppnade 24 mars. Steg 1 stänger 23 september klockan 15.00. 

Av årets 8,5 miljoner kronor kommer upp till 2,0 miljoner reserveras till förstudier i form av exempelvis en avgränsad laboratorie- eller fältstudie omfattande maximalt 750 000 kr per projekt och en genomförandetid på högst två år.

Inriktning utlysning 2021

2021 års utlysning är inriktad mot innovativa lösningar inom ämnesområdet "Förorenade områden". I år vill vi uppmuntra FoU-ansökningar som omfattar åtgärdsteknik i form av pilot- eller demonstrationsprojekt som kan leda till praktisk tillämpning.

Förorenade byggnader omfattas inte av utlysningen.

Matchmakingmöte 2 juni 

En utmaning som många upplever är att hitta samverkanspartners till sina projekt. För att underlätta erbjuder Tuffo varje år ett matchmakingmöte som är öppet för alla intresserade. Årets möte hölls den 2 juni. Läs mer här.

 

 

 

 

Senast uppdaterad/granskad: 2021-03-22
Hjälpte informationen dig?