Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Bibliotek

Välkommen till ett av världens mest kompletta bibliotek inom geoteknik och miljögeoteknik. I databasen SGI-Line kan du fritt söka bland referenser till nationell och internationell litteratur. Du kan också kostnadsfritt låna böcker och skrifter av oss.

Obs!
Vi har problem med beställning av litteratur från SGI-Line genom beställningsformuläret. Skicka ett e-postmeddelande till info@sgi.se så kontaktar vi dig om den litteratur du vill beställa.

I databasen SGI-Line kan du fritt söka bland ungefär 85 000 referenser och titlar inom geoteknik och miljögeoteknik. De flesta av hänvisningarna är till fysiska skrifter som finns att låna i vårt bibliotek. Databasen innehåller också hänvisningar och länkar till litteratur i fulltext på vår eller andra webbplatser. Mer information om SGI-Line och sökmöjligheter.

Med hjälp av sökfunktionen i SGI-Line söker du fram och beställer lån av litteratur från biblioteket. 

SGI-Line uppdateras från och med 2019 endast med SGI:s egna publikationer. Du kan även söka SGI:s publikationer i DiVA , (Digitala vetenskapliga arkivet). SGI-Line som utvecklats som databas för geoteknisk litteratur under åren 1976-2018, kommer fortsättningsvis att vara tillgänglig. 

 

 
Senast uppdaterad/granskad: 2023-03-14
Hjälpte informationen dig?